Cancer Council

Барајте поддршка

Телефонска линија за помошТелефонска линија за помошДоверлива служба за поддршка и информации за сите прашања за ракот. Отворена Пон. – Пет. 9:00 – 17:00 
Практична поддршкаПрактична поддршкаМожеме да помогнеме со информации и поддршка за финансиски и правни прашања, сместување и транспорт. 
Групи за поддршкаГрупи за поддршкаНашите групи овозможуваат средби и споделување на искуства со други луѓе заболени од рак.  Служби за поддршкаСлужби за поддршкаПостојат многу други служби за помош на луѓето со рак и негувателите